Aankondiging: Opening van onze Showroom!

Ben je benieuwd naar de opening van onze showroom? Wil je alles weten over onze openingstijden, activiteiten en wat er allemaal staat te gebeuren? Houd dan deze pagina en onze social media-kanalen goed in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Momenteel werken wij hard aan de verbouwing van het eerste gedeelte van de showroom. Dit zal een kleinschalige ruimte zijn waar wij onze diverse producten presenteren. Hier kunt u items samenstellen, producten bekijken, informatie opvragen en ons aan het werk zien met de decoratie. Ook worden hier kleinschalige schilder- en knutselactiviteiten gehouden.

Na de opening van de eerste fase, gaan we verder met de verbouwing van twee extra ruimtes, die we zullen ombouwen voor het tentoonstellen van onze producten en het organiseren van activiteiten.

We streven ernaar dit project tegen het einde van 2024 en het begin van 2025 te voltooien, maar dit is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren die de voortgang van de verbouwing kunnen beïnvloeden.

Om ruimte te creëren voor de nieuwe producten, organiseren wij eerst twee keer een opruiming/sale van twee dagen.

Data en tijden:

Showroom opruiming:

  • Zaterdag 6 juli: 10:00 - 15:00 uur
  • Zondag 7 juli: 10:00 - 15:00 uur

Allerhande garageverkoop (nieuw en tweedehands):

  • Vrijdag 12 juli: 10:00 - 15:00 uur
  • Zaterdag 13 juli: 10:00 - 15:00 uur


LET OP!
Tijdens de garageverkoop op 12-13 juli
zijn er geen witgoed, fietsen, elektronica of dergelijke beschikbaar voor verkoop.

Kom langs en ontdek onze collectie meubels, hondenbakken, bloembakken, spiegels, kindermeubels, tafels, barkrukken, statafels, decoraties en meer. Deze items zijn slechts als showroommodellen gebruikt. Wees er snel bij, want op = op!