Wilt u iemand verrassen met een mooi cadeau?

Twijfelt u of het geven van een cadeaubon wel persoonlijk genoeg is?  EM Hout is ervan overtuigd dat een cadeaubon de perfecte mix is van een veelzijdig én persoonlijk cadeau. Wij bieden de persoon die u graag wilt verrassen, allerlei mogelijkheden om het cadeau persoonlijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een eigen idee, product of kleur met ons bespreken.

 

Cadeaubonnen eenvoudig bestellen.

Een cadeaubon kopen hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Op onze website kunt u de gewenste cadeaubonnen eenvoudig, snel en veilig bestellen. Op de pagina ziet u het voorbeeld van de cadeaubon en kunt u een bedrag naar keuze aangeven dat op de cadeaubon wilt zetten. (Let op deze bon kan alleen in zijn geheel worden besteed. Dus u kunt ook kiezen voor een bestelling van meerdere bonnen met een kleiner bedrag erop).

In plaats van een bedrag kunt u er ook voor kiezen om een productnaam erop te zetten. Dan kunt u met ons een budget afspreken. U kunt contact met ons opnemen voor de gewenste cadeaubon en mogelijkheden.

Kies vervolgens waar en wanneer u de cadeaukaarten graag zou willen ontvangen.
U kunt er voor kiezen om de kaart op te halen op onze locatie of tegen een meerprijs van €2,50 euro te verzenden naar uw thuisadres. Betalen kan contant, pinnen of via een factuur (voor bedrijven). Wij zijn er mee bezig om spoedig uw cadeaukaart via onze webshop aan te bieden.